wedstrijd hb 2019

Wedstrijd- stempelkaart

Deelnemers aan de doe-activiteit op (H)eerlijk brugge 2019 ontvangen een stempel waarmee ze kunnen meedoen aan de wedstrijd:

*met twee stempels ontvang je al biomoestuinzaadjes,

* met vijf stempels en een antwoord op de schiftingsvraag maak je kans op mooie prijzen geschonken door de leden van het Brugs food Lab. De hoofdprijs is 4 maanden lang een klein groentepakket van ’t Ambrozijn (t.w.v.160 euro).

Andere prijzen zijn:

cadeaubons voor een workshop voor desembrood bij broodsmid Stefan Vandaele
1 jaar lidmaatschap bij Velt, 
3D kookboeken van Visgro, 
Zelfkweekpakket oesterzwam of microgroente van kopjezwam, jaarabonnement op Tuinhier magazine, 
waardebon biobedrijf Vermeulen, 
waardebon lunch republiek, 
CD’s Putumayo kids - Oxfam, 
Waardebon van 10 euro en gratis soep-bon -Pas Partout,
Sjokola repen van Stad Brugge (NoordZuiddienst), 
kinderboeken over kriebelbeestjes, Stad Brugge (leefmilieu), 
gratis keukenmessen slijpen – Ecoliving, 
gratis consumptie bij Koek en Zopie, .…

 

De moestuinzaadjes kunnen de deelnemers de dag zelf (tot 17.00 uur) afhalen aan de infostand Bruggesmaakt in het Astridpark. De winnaars van de hoofdprijzen worden later bekendgemaakt.

 

 Reglement stempelkaart actie

Art 1. Om geldig te kunnen deelnemen aan de wedstrijd moet de deelnemer een volledig ingevulde stempelkaart indienen op Heerlijk Brugge.(stempelkaart te vinden aan infostand)

 Art 2. De wedstrijd is opgebouwd rond deelname aan de doe –activiteiten in het Astridpark en één schiftingsvraag. De bezoeker deponeert dit volledig ingevuld wedstrijdformulier bij de infostand op Heerlijk Brugge.

 Art 3. Bij twee stempels ontvangt de deelnemer al bio moestuinzaadjes, enkel te verkrijgen aan infostand Astridpark op 26 mei 2019.

Met vijf stempels én een antwoord op de schiftingsvraag maak je kans op mooie prijzen geschonken door leden van het Brugs food Lab

 Art 4.De prijzen voor 2 stempels kun je afhalen aan de infostand in het Astridpark tot 17 u op 26 mei 2019. De winnaars van de hoofdprijzen worden later bekendgemaakt.

 Art 5. De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen. Slechts één deelname per gezin/adres is toegelaten voor de hoofdprijzen!

 Art 6. De winnaars van de hoofdprijzen worden door Stad Brugge (dienst leefmilieu) per mail op de hoogte gebracht van het uitreikingsmoment. De gewonnen prijs kan niet ingeruild worden tegen andere producten of tegen geld. Op prijzen die 1 maand na het uitreikingsmoment niet zijn afgehaald, kan geen aanspraak meer gemaakt worden.

 Art 7. Ontvangen mailadresgegevens van deelnemers zullen enkel gebruikt worden voor doeleinden die binnen de campagne duurzame voeding kaderen.

 Art 8. De deelnemers worden verondersteld het wedstrijdreglement te kennen en het formeel te aanvaarden. De deelname aan de wedstrijd betekent ook een onvoorwaardelijke aanvaarding van het huidige reglement. Geen enkele betwisting met betrekking tot het reglement wordt aanvaard.

 Art 9. Indien Stad Brugge de beslissing neemt de wedstrijd te annuleren ten gevolge van overmacht, zal zij in geen enkel geval aansprakelijk kunnen gesteld worden voor de eventuele gevolgen van deze beslissing. Evenmin kan Stad Brugge aansprakelijk gesteld worden voor om het even welk technisch probleem.

 Art 10. Stad Brugge behoudt zich het recht om op gelijk welk tijdstip de wedstrijd op te schorten, wegens overmacht en dit zonder enige mogelijkheid tot schadevergoeding voor de deelnemers of voor gelijk wie.